توضیحات
پاستا ایتالیایی فتوچینی گرند دی پاستا ماکارونی با فرمت خاص تهیه شده از گندم دوروم است. این پاستا ساخته شده بر روی یک ماتریس برنزی طبق دستور العمل سنتی ایتالیایی است.
FETTUCCINE از کلمه ایتالیایی “fettuccia” بمعنی “روبان” گرفته شده است.
این ماکارونی بصورت راه راه های نازک بلند است و آنها از لایه های خمیر نازک رول شده تهیه می شوند و آنها را به صورت نوارهای بلند، “روبان های کوچک” برش می دهند. رم را زادگاه یکی از محبوب ترین فرمت های پاستا در ایتالیا می دانند.
پس از ظهور در ایتالیا، این پاستا نه در سرزمین خود، بلکه در کشورهای دیگر محبوب ترین شد. این نوع پاستا در ایالات متحده آمریکا محبوبیت خاصی دارد.
ماکارونی فتوچینی با سس های غلیظ بهترین ترکیب را دارد. می توان آن را با روغن زیتون و بسیاری از سس های ساده بر پایه کره و پنیر پوشاند. برخلاف سایر پاستاها، فتوچینی را هرگز به آبگوشت اضافه نمی شود.
این غذا بهتر است به صورت تازه و بلافاصله پس از آماده سازی سرو شود. سس را می توان از قبل با ماکارونی آب پز مخلوط کرد. یا می توانید پاستا را در بشقاب ها قرار دهید و سپس سس را روی آن بریزید. قبل از سرو می توانید پاستا را با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید. یا فقط پارمزان را روی میز بگذارید تا هرکسی بتواند به ذائقه خود پنیر را اضافه کند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.