توضیحات
لازانیا ایتالیایی گرند دی پاستا ماکارونی به شکل ورقه های صاف و راه راه با لبه های موج دار است.
پاستا برای تهیه غذای نمادین غذاهای ایتالیایی – لازانیا در نظر گرفته شده است. زادگاه لازانیا منطقه امیلیا رومانیا است که سنت تهیه این غذای خوشمزه قرن هاست که در آن شکل گرفته است. سس و مواد لازانیا روی ورقه های ماکارونی گذاشته می شود و با نیر پارمزان رنده شده پاشیده می شود و پس از آن لازانیا در فر گذاشته تا پخته شود.
ورقه های ضخیم لازانیا با ضخامت ایده آل برای تهیه انواع لازانیا مناسب است: با گوشت، غذاهای دریایی، سبزیجات، قارچ، پنیر. شکل خاص با سطح شیاردار و لبه های مواج کاملا سس را نگه می دارد و شکل ظرف را حفظ می کند. به لطف این، لازانیا Grand di Pasta اشتها آور، آبدار و بسیار خوشمزه می شود
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.