توضیحات
سس سویا ژاپنی کیکومان kikkoman kecap asin khas jepang یک سس سویا است که از فرآیند تخمیر طبیعی (بدون تخمیر شیمیایی) تهیه می شود. ساخته شده از نمک، آب، شربت با فروکتوز بالا و دی سدیم 5-ریبونوکلئوتید تقویت کننده طعم و بنزوات سدیم نگهدارنده.
استفاده از این ماریناد سس سویا می تواند گوشت را نرم تر کند و بوی ماهی را کاهش دهد. برای رشته فرنگی سرخ شده، برنج سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، سوپ و دیپینگ توصیه می شود. جدا از آن، سس سویا دارای گواهی حلال است، بنابراین مصرف آن بی خطر است.
مناسب برای:
* گیاهخواران
* پخت و پز مختلف
* مرینت کردن ماهی و گوشت
* مواد اولیه برای تهیه انواع سس
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.