توضیحات
سس پستو با ریحان سس محبوب غذاهای ایتالیایی است که بر پایه روغن زیتون، ریحان و پنیر ساخته شده است. پستو معمولاً در شیشه های کوچک فروخته می شود و رنگ سبز خاصی دارد.
پستو اغلب در تهیه سوپ پاستا و لازانیا، با کراکر یا پخش روی نان استفاده می شود.از منطقه لیگوریا (شمال ایتالیا) عمدتاً از جنوا می آید.
Pesto alla Genovese کلاسیک با استفاده از هاون سنگ مرمر و دسته چوبی با ریحان رشد کرده در مجاورت جنوا، نمک، آجیل کاج، سیر، روغن زیتون فوق بکر لیگوریا (اولین فشار) و پنیر پکورینو تهیه می شود.
ترکیبات:
روغن آفتابگردان، ریحان DOP جنوا، آجیل بادام هندی، روغن زیتون فوق بکر، نمک، فروکتوز، پنیر گوسفندی، آجیل کاج، سیر، طعم دهنده، اسید اسکوربیک.
پستو یک سس ایتالیایی است. Pesto alla Genovese، در جنوا، پایتخت لیگوریا، در ایتالیا، منشا گرفته است. نام «پستو» از فعل ایتالیایی pestare به معنای خرد کردن یا آسیاب کردن گرفته شده است. ماده اصلی پستو کلاسیک ایتالیایی ریحان است که با سیر، روغن زیتون، پنیر سفت رنده شده و آجیل کاج در یک سس خوشمزه له می شود. پستو ساده است و در شیشه ها آماده می شود و یک غذای مناسب خانواده است و ترکیب آن با ماکارونی عالی است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.