توضیحات
دوکبوکی بولگوگی توپوکی TOPOKKI یک کیک برنج کره ای در یک فنجان است که می توان آن را به راحتی در چند دقیقه آماده کرد و این غذای خاص دارای بافت نرم جویدنی است که با سس تند کاربونارا مخلوط شده است.
این محصول از مرغوبترین مواد تشکیل دهنده تولید میشود و بصورت نیمه آماده به صورت بستههای لیوانی به همراه چاشنی و سس مخصوص که در مزه و طعم غذا بسیار تاثیرگذار است، تولید میشوند.
این محصول ساخت یک شرکت کرهای به نام Good Seol میباشد. این شرکت برند جزو بهترین و معروفترین شرکتهای سازنده غذاهای محبوب کرهای بصورت نیمه اماده است که محصولات این شرکت به دلیل کیفیت بالا در طعم و همچنین رعایت استانداردهای بهداشت جهانی به سراسر دنیا عرضه میگردد.
روش پخت بولگوگی کیمچی توپوکی
- داخل هر دوکبوکی یک بسته کیک برنج نیمه پخته به همراه یک عدد چاشنی یا طعم دهنده است.
- کیک برنج رو به همراه سس داخل ظرف دوکبوکی بریزید و بهش 20 میل آب جوش اضافه کنید (روی ظرف دوکبوکی یک خط سبز هست آب جوش رو تا خط سبز بریزید).
- سپس در دوکبوکی رو میگذاریم و داخل ماکروویو قرار میدهیم (برای ماکروویو 1000 وات 2 دقیقه پخت و برای ماکروویو 700وات 3 دقیقه پخت کافیست)
- دوکبوکی رو تست کنید اگه پختش کافی نبود میتونید بیشتر بگذارید بپزد.
توجه:
یک بسته ی خنک کننده داخل کیک برنج هست که قابل خوردن نیست، با ادویه اشتباه نگیرید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.